Välj en sida

OM OSS


VILLA SJÖVIKEN SEDAN 2012


MONA HÄRLIN har jobbat med psykisk och fysisk ohälsa sedan 2002 och är utbildad samtalsterapeut inom psykosyntes, KBT (Kognitiv beteendeterapi) och MI (Motivational interviewing). Mona har även jobbat på behandlingshem vilket har gett stor erfarenhet av missbruksproblematik. Utöver det är hon utbildad kostrådgivare och yogalärare.

– I mitt tidigare arbete som egenföretagare och resande säljare såg jag många av de hälsoproblem som är vanliga i näringslivet, bland annat överkonsumtion av alkohol och dålig mat. Det är en stor glädje att se att det går att ändra livsstil genom nya vanor, fokus och mål.

ULF WIAHL har en gedigen akademisk utbildning inom området, därefter trettio års erfarenhet av arbete med missbruk, dels inom socialtjänsten med missbruk och psykiska diagnoser och dels på behandlingshem specialiserade på missbruksproblematik. Han har mycket nytta av sin bakgrund inom industrin där han mött många människor som med alkoholproblem.

– Mona och jag har samma humanistiska inställning till det vi gör. Vi ser det som ett samarbete där du och vi jobbar med alkoholproblematiken på ett jämställt sätt. Ett exempel är att vi använder motivering istället för pekpinnar. Ett annat är att vi är följsamma gentemot dig och din väg mot en sundare livsstil.

MONA & ULF

LÄS MER

VÄLJ DIN KURS

LÄS MER

KONTAKTA OSS NU

LÄS MER

info@villasjoviken.se

070-322 79 74

Sirkövägen 3, Urshult